om

bröllopsfotograf stockholm

bröllopsfotograf

Att fotografera ett bröllop är att föreviga en mycket speciell dag. Med naturligt ljus, och utan att arrangera omgivningarna i för stor utsträckning, tycker jag att man fångar de bästa ögonblicksbilderna. Vackra och naturliga bilder är perfekta minnen för framtiden.

fotografera

När man väljer bröllopsfotograf är personkemi viktig, och vi har alltid en dialog om vad ni som bröllopspar förväntar er av mig som bröllopsfotograf. Vi har ett planeringsmöte i god tid före bröllopet, där ni får se fler exempel på bröllopsbilder och jag får information om hur ni planerar dagen och vilka förväntningar ni har. Vi diskuterar övergripande upplägg, tider, fotograferingsplatser, och tar fram en plan B för ändrade förhållanden eller plötsliga väderomslag.

bilderna

När ni anlitar mig som bröllopsfotograf får ni alla era färdiga bröllopsbilder på CD/DVD för privat bruk. Det innebär att ni själva väljer hur ni vill använda era minnen. Gör fritt antal papperskopior, eller ge digitala kopior till släkt och vänner. Finns intresse gör jag även professionella fotoböcker, kontakta mig för mer information.